Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 
 

Maailma

Tämä on osio, jonka perusidea on toimina tietopakettina ja "informaationa" muutenkin. Täältä löydät seremoniat, arvot, historian ja paljon muuta olennaista tai hiukan olematonta asiaa. Tämä osio olisi erittäin toivottavaa lukea läpi ennen liittymistä, sillä se sisältää kaiken, minkä toivomme sinun tietävän liittyessäsi. 

Tietoja liittyneille sekä liittyville 

Liittyneiden vieraskirja - haluatko pitää lomaa tai ilmoittaa kissasi sivuissa olevasta virheestä,  onko sinulla kenties jotakin muuta ilmoitettavaa ylläpidolle? Tänne loikkiminen on silloin täysin oikea päätös.

Soturilaki - laki, jota kissat täällä päin noudattavat; meillä on tällä tapana olla vähän eriskummallisia, joten toivottua olisi, että etenkin kävisit tämän osion lävitse, koska se on erilainen kuin muualla. 

Arvot - täältä löydät selitykset arvoille sekä kokemuspistemäärät, jotka sinun tulee saavuttaa ennen kuin pääset havittelemaasi arvoon.

Seremoniat - kiinnostaako sinua tietää, miten kissat nimitetään? Täältä löytyy vastaus ja itse seremoniankulku. 

Reviirit - etkö tiedä, missä ympäristössä kissasi leiri sijaitsee? No ei huolta, täältä löytyy sanalliset listaukset reviirin rajoista ja niiden sisällöstä. 

Kokemuspistepankki - kokemuspisteet, jotka on ansaittu kilpailuista sun muista, mutta ovat jääneet vielä käyttämättä.

Sanasto - täältä löydät erilaisia termejä klaanikissojen kielessä, eivät muuten varmaa vastaa yleisessä elämässä käytettäviä sanoja.

Säännöt - jos haluat olla kunnolla ja pitää yhteisömme ystävällisenä, luet nämä ja vähintään edes yrität käyttäytyä sääntöjen mukaisesti - toivottavaa olisi, että myös ohikulkijat kävisivät tämän osion lävitse.

Historia - kuinka kaikki tapahtui? Vastauksen siihen löydät täältä.

Puuhaa ajankuluksi 

Tapahtumat - onko sinulla tylsää tai et keksi mitään tapaa enää tappaa aikaa? Jos olet liittynyt, niin voit hyvillä mielin käydä vilkaisemassa, olisiko ylläpito tällä kertaa aloittanut jonkun kivan tapahtuman.

Discord-kanava - keskustelukanava liittyneille, blogissa on enemmän tietoa. Kysy ihmeessä vieraskirjassa, chatissa tai Discordissa jos on jotain kysyttävää!


Liittyä voit painamalla tästä! 

©2020 Nɪɪᴛʏɴᴋᴜᴋᴋᴀ - suntuubi.com