Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 
 

Kissat

Yleinen

Kaikki neljä klaania ovat muinaisia klaaneja, kun Tulitähteä eikä muitakaan tunnettu sen enempää. Nämä ovat menneisyyden klaanit, jossa voit muokata tulevaisuutta turvallisesti ja oletetusti. Siksi et voi törmätä esimerkiksi Sinitähteen taikka Tiikeritähteen näillä mannuilla, sillä kaikki, mitä onkaan tapahtunut, tapahtuu vasta tulevaisuudessa.

Merkeistä

Kun kissalla on kumppani, on sen kumppanin nimen eteen laitettu ♥ , joka on samaa väriä, kuin kissalla itsellään. Mestarikissan nimen takana lukee oppilaan nimi lihavoituna. Kokeneilla kissoilla on taas ♣ tälläinen merkki nimensä edessä (päälliköt, varapäälliköt ja parantajat ovat automaattisesti kokeneita). Kurisivoidulla oleva nimi tarkoittaa, että hahmo on lomalla.

Klaanit

 

Myrskyklaani - isokokoisia, hyviä taistelijoita ja metsästäjiä. Jokiklaani - ketteriä ja notkeita kissoja, jotka osaavat uida.
Tuuliklaani - ketteriä, nopeita juoksijoita, jotka syövät jänöjä. Varjoklaani - salamyhkäisiä kissoja, jotka ovat erinomaisia piiloutujia. 

Muut

Klaanittomat - klaanien ja heimojen ulkopuoliset kissat. Muut kuolleet - muut kuolleet, kuten kotikisut, kulkukissat ja erakot, jotka eivät uskoneet elämänsä aikana Tähtiklaaniin.
Tähtiklaani - klaanikissat, jotka uskovat Tähtiklaaniin ja kunnioittavat sitä, pääsevät tänne kuoltuaan. Pimeyden metsä - klaanikissat, jotka tekevät anteeksiantamattomia tekoja eläessään, joutuvat tänne kuoltuaan.
©2020 Nɪɪᴛʏɴᴋᴜᴋᴋᴀ - suntuubi.com